• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Koffie voor grote bedrijven

Dat werkt lekker

Ontdek mogelijkheden

Koffiebar voor op de werkvloer

Gratis koffiecorner bij een nieuwe samenwerking*

Koffie voor industrie

Efficiënte oplossingen voor piekmomenten

Ontdek alle voordelen

  Totaalleverancier van kwaliteit en efficiëntie

  Op zoek naar een koffieconcept dat een lekkere kop koffie en efficiëntie garandeert, waarmee binnen korte tijd tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden? Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen bereiden om de dag mee te beginnen of uw bezoekers mee te ontvangen. Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen grote bedrijven. Benieuwd naar wat Lavazza voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw bedrijf

  Scherp geprijsd

  Op zoek naar een koffieconcept die een lekkere kop koffie, een goede marge en efficiëntie garandeert, waarmee binnen korte tijd tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden? Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen bereiden om rustig uw dag mee op te starten of om uw bezoekers gastvrij mee te ontvangen. Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen grote bedrijven.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw medewerkers te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Leverancier van efficiënte koffiemachines

  Koffie kan in de bereiding veel tijd vergen. Met name de cappuccino’s en latte macchiato’s zijn tijdverslinders: koffiebonen malen, melk opschuimen en aan het eind van de dag de koffiemolens en -machines schoonmaken. Wat als je deze stappen kunt versnellen of zelfs kunt overslaan? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen je graag meer over de machine, waaronder BLUE en Lattiz, die de bereiding significant versneller.

  Schaalbaar totaalconcept

  Een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Dat werkt lekker! Wij hebben voor elk type onderneming en context een ideaal koffieconcept op maat.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie is een goed visitekaartje aan uw klanten toe. En dat smaakt naar business.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Efficiëntie tijdens piekmomenten

  Wilt u de mogelijkheid om een vergoeding te vragen voor een kop koffie? Dan is een koffiemachine met een betaalsysteem ideaal voor u. Een koffiemachine met muntinworp of contactloos betalen, beide oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Ontdek wat Lavazza voor uw onderneming kan betekenen

  Contact opnemen
  Lavazza coffee corner

  Luxe koffiecorner GRATIS bij een nieuwe samenwerking*

  Voor elke ruimte een gepaste oplossing

  Ontzorging machine-onderhoud

  Ook Lavazza koffie serveren op de werkvloer?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw bedrijf? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.