• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Dat is lekker werken

Koffie voor op kantoor

Contact opnemen

Koffiebar voor kantoor

Gratis koffiecorner bij een nieuwe samenwerking*

Bekijk deal

De Italiaanse koffiebeleving afgestemd op uw werkvloer

Koffie op kantoor

Bekijk machines

  Voor bedrijven waar goede koffie onderdeel is van de bedrijfscultuur

  Bent u het ermee eens dat uw medewerkers en uw gasten het belangrijkste zijn binnen uw organisatie? Een goede koffie-oplossing bij u op kantoor is dan van essentieel belang. Lavazza biedt u naast een constante hoge kwaliteit koffie ook mooie concepten welke binnen elke organisatie passen, zowel financieel als operationeel. Benieuwd naar wat Lavazza voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw kantoor

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Italiaanse kwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de werknemerstevredenheid en werksfeer!

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw medewerkers te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

  Schaalbaar totaalconcept

  Een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Dat werkt lekker! Wij hebben voor elk type onderneming en context een ideaal koffieconcept op maat.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Betaaloplossingen voor self service

  Wilt u de mogelijkheid om een vergoeding te vragen voor een kop koffie? Dan is een koffiemachine met een betaalsysteem ideaal voor u. Een koffiemachine met muntinworp of contactloos betalen, beide oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie is een goed visitekaartje aan uw klanten toe. En dat smaakt naar business.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Deze bedrijven gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit ons klantenbestand. Het zijn succesvolle ondernemingen die zich op een of andere manier weten te onderscheiden van de rest, of lekker aan de weg timmeren om dit doel te bereiken. Ze hebben allemaal minimaal één ding met elkaar in gemeen: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elk kantoor is een koffie-oplossing op maat mogelijk.

  • VHC Jongens BV

   VHC Jongens BV is totaalleverancier voor de professionele horeca en grootverbruik in Noord-Holland. Vanuit het centraal gelegen distributiecentrum in Oostzaan bezorgen zij met meer dan 90 vrachtwagens dagelijks een compleet assortiment producten aan onze relaties.

   Lees meer
  • Van Nelle Fabriek Rotterdam

   Je zou je gasten maar ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat. Op een terrein waar de architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd. In een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat ook wel het belangrijkste industriële monument van …

   Lees meer

  Een koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte

  Ontdek wat Lavazza voor uw onderneming kan betekenen

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Contact opnemen

  Voor elke ruimte een gepaste oplossing

  Contact opnemen

  Ontzorging machine-onderhoud

  Contact opnemen

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Contact opnemen

  Inventarisatie & Tasting

  Contact opnemen

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Contact opnemen

  Ook Lavazza koffie serveren bij u op kantoor?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor bij u op kantoor? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.