• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Koffie on the go

De Italiaanse koffiebeleving voor onderweg

Contact opnemen

  De Italiaanse koffiebeleving voor onderweg

  We hechten steeds meer waarde aan een goede kop koffie voor onderweg. En daarvoor is men ook bereid meer voor te betalen en zelfs voor om te rijden. Hierbij is het vooral belangrijk dat de producten van standaard hoge kwaliteit en gemakkelijk te verkrijgen zijn. Met onze vendingmachines, complete coffee corner concepten, betaaloplossingen en Italiaanse kwaliteitskoffie was self service nog nooit zo makkelijk voor zowel u als de klant. Benieuwd naar wat Lavazza voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen

  Waarom 'On the Go' en Lavazza perfect matchen

  Italiaanse kwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de werknemerstevredenheid en werksfeer!

  Goed in self service oplossing

  Met onze vendingconcepten, betaaloplossingen en Italiaanse kwaliteitskoffie was self service nog nooit zo lekker makkelijk voor zowel u als uw klant.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Ruime ervaring in koffie on the go

  Naast koffie om ter plekke te nuttigen, bieden wij ook een compleet assortiment aan take away artikelen. Met onze vendingconcepten, betaaloplossingen en Italiaanse kwaliteitskoffie was self service bovendien nog nooit zo lekker makkelijk voor zowel u als uw klant.

  POS-materiaal op maat

  Een koffie komt tot leven wanneer je er iets interessants over vertelt. Elke koffie heeft een boeiend achterliggend verhaal. Lavazza trekt zet alle zeilen bij om het merk kenbaar te maken en haar verhaal over te brengen: van vlaggen en reclameborden tot branded coffee corners. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

  Ontdek de juiste oplossing voor uw onderneming

  Deze bedrijven gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zich op een of andere manier weten te onderscheiden van de rest. Of lekker aan de weg timmeren om dit doel te bereiken. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elk bedrijf is een koffieoplossing op maat mogelijk.

  • Tony's Coffee & More

   Koffie – écht goede koffie –  wordt steeds belangrijker, is Tony's Coffee & More zich bewust. Om deze reden werkt Tony´s met onze kwalitatief hoogwaardige horecabonen en de innovatieve koffiemachines van Franke. De koffiemedewerkers van Tony's worden ieder getraind in een van de drie Lavazza Training Centers in Nederland barista trainingen om de koffiebeleving …

   Lees meer
  • Ice At Sea

   Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert. Van keukens en badkamers tot gehele architecturale …

   Lees meer

  Hoe we samen een onvergetelijke koffiebeleving neerzetten

  Contact opnemen

  Leverancier van volautomatische koffiemachines en self service concepten

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

  Ontzorging machine-onderhoud

  Ook Lavazza koffie (to go) serveren?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw onderneming? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.