• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

De Italiaanse koffiebeleving in uw zaak

Koffie voor retail

Contact opnemen

Een goed gesprek begint met goede koffie

Een goed gesprek begint met goede koffie

Ontdek de mogelijkheden

  Koffie maakt de winkelbeleving compleet

  Heet de klant een warm welkom met een goede kop Lavazza koffie. Wij bieden u een koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte en een sterke basis voor een positieve klantbeleving. Benieuwd naar wat Lavazza voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw winkel of showroom

  Italiaanse kwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de werknemerstevredenheid en werksfeer!

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie is een goed visitekaartje aan uw klanten toe. En dat smaakt naar business.

  Schaalbaar totaalconcept

  Een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Dat werkt lekker! Wij hebben voor elk type onderneming en context een ideaal koffieconcept op maat.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw medewerkers te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

  Betaaloplossingen voor self service

  Wilt u de mogelijkheid om een vergoeding te vragen voor een kop koffie? Dan is een koffiemachine met een betaalsysteem ideaal voor u. Een koffiemachine met muntinworp of contactloos betalen, beide oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Deze bedrijven gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zich op een of andere manier weten te onderscheiden van de rest. Of lekker aan de weg timmeren om dit doel te bereiken. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elke winkel of showroom is een koffieconcept op maat mogelijk.

  • Inspirium

   Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche. De naam geeft het al een beetje weg, het Inspirium is een ‘one stop’ inspiratiecentrum voor horecaondernemers. Een unieke formule waarin innovatie, beleving en hospitality samenkomen op een vloeroppervlak van liefst 7.000m2. Dit flinke aantal vierkante …

   Lees meer
  • Cosentino

   Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert. Van keukens en badkamers tot gehele architecturale …

   Lees meer

  Een koffieconcept perfect afgestemd op elke ruimte

  Ontdek wat Lavazza voor uw onderneming kan betekenen

  Contact opnemen

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Voor elke ruimte een gepaste oplossing

  Ontzorging machine-onderhoud

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Inventarisatie & Tasting

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Ook Lavazza koffie serveren?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieconcept voor in uw winkel of showroom? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.