• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Koffie op het werk

Ontdek de verbindende kracht van goede koffie

Contact opnemen

Koffie op het werk

De Italiaanse koffiebeleving op het werk

Contact opnemen

  De Italiaanse koffiebeleving afgestemd op uw werkvloer

  Met Lavazza op kantoor evenaart u de kwaliteit die men verwacht op een Italiaans terras. Dat werkt bijzonder lekker, wordt gewaardeerd en maakt de gesprekken met uw relaties een stuk aangenamer. Goede koffie smaakt naar business.

  Contact opnemen

  Wat Lavazza u kunt bieden

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur en is wereldwijd bekend om de koffiekwaliteit. Inmiddels wordt in meer dan 140 landen Lavazza koffie gedronken!

  Italiaanse kwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de werknemerstevredenheid en werksfeer.

  Schaalbaar totaalconcept

  Lavazza biedt een brede range aan maatoplossingen voor uw bedrijf. Van een compacte design capsulemachine voor uw (klein)kantoor, tot aan een volledige ingerichte coffee corner.

  Betaaloplossingen voor self service

  Wilt u de mogelijkheid om een vergoeding te vragen voor een kop koffie? Dan is een koffiemachine met een betaalsysteem ideaal voor u. Een koffiemachine met muntinworp of contactloos betalen, beide oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Excellente service & volledig ontzorgd

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Log in op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken.

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Toegang tot het grootste koffie-instituut ter wereld

  Meer informatie

  Oostzaan – Lavazza Training Center

  Meer informatie

  Breda – Lavazza Training Center

  Meer informatie

  Oosterwolde – Lavazza Training Center

  Ook lekker werken met Lavazza?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing of koffiecorner voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.