Michelin-chef Jozua Jaring over

Michelin-chef Jozua Jaring over

Koken met koffie

Bekijk de video
Dé Italiaanse koffiebar beleving

Dé Italiaanse koffiebar beleving

Nu tijdelijk vanaf 109,- p/m

Bekijk deals
Nieuw in assortiment

Nieuw in assortiment

La Reserva de ¡Tierra! India

Bekijk nu
A Modo Mio Smeg

A Modo Mio Smeg

De stijlicoon, made in Italy

ONTDEK NU

De Italiaanse koffiebar beleving

Lavazza heeft voor elke bestemming de beste koffie-oplossing. Anders gezegd: u kunt overal en op elk gewenst moment genieten van de allerlekkerste Italiaanse koffie. Of het nu binnen de horeca is, thuis of op kantoor, Lavazza biedt een pasklare oplossing.

Horeca

Horeca

Liever de ultieme koffiebeleving bij u in de zaak? Dan biedt Lavazza u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de ...

Lees meer
Thuisgebruik

Thuisgebruik

Heeft u altijd al de perfecte koffie, die u normaal gesproken op een leuk Italiaans terras krijgt voorgeschoteld, thuis ...

Lees meer
Klein zakelijk - kantoor

Klein zakelijk - kantoor

We zijn het erover eens dat uw medewerkers en gasten van cruciaal belang zijn voor en binnen uw organisatie. In die gevallen ...

Lees meer

5x Goud

Ook met bekroonde koffie werken?

Vijf van onze koffies zijn bekroond met een Gouden Medaille door de International Institute of Coffee Tasters (IIAC) tijdens de International Coffee Tasting 2020. Ontdek onze kwaliteitskoffies.

Ontdek de winnaars

Koken met koffie

"Desserts met koffie, dat kennen we allemaal wel. Maar minder bekend is het feit dat koffie zich perfect leent voor gebruik hartige bereidingen, sauzen en dressings. Kun je thuis ook doen. Koffie is een smaakversterker, een umami-bommetje, een keukengeheim." – Jozua Jaring, Ratatouille Food & Wine. Laat je inspireren.

Bekijk video
img
Lavazza Training Center Nederland

TRAININGEN EN TASTINGS

Lavazza Training Center Nederland

Met wereldwijd meer dan 60 trainingscentra is Lavazza met afstand het grootste opleidingsinstituut voor het maken van de perfecte koffie. Alvorens u met Lavazza koffie gaat werken, worden u en uw medewerkers getraind in het maken van de beste koffieklassiekers en lekkerste koffiespecials.

Lees meer BEKIJK DE VIDEO

Wij delen graag onze passie voor koffie met u.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en profiteren van leuke aanbiedingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.