Koffiemachines voor kantoren

Koffiemachines voor kantoren

Perfect afgestemd op uw kantoor

Contact opnemen
Koffiemachines voor kantoren

Koffiemachines voor kantoren

Perfect afgestemd op uw kantoor

Contact opnemen

Koffiemachines voor op kantoor

Voor kantoren biedt Lavazza een mooi assortiment aan strak vormgegeven capsulemachines en stijlvolle bean-to-cup machines. De compacte design-automaten lenen zich perfect voor zakelijk gebruik in compacte ruimtes, zoals een vergaderruimte of boardroom, bij de receptie of in de koffiehoek van een kantoor. Een aanwinst voor bedrijven waar goede koffie onderdeel van de bedrijfscultuur is.

Contact opnemen
img

Uw voordelen op een rij

 • Uw voordelen op een rij

  Ruime keuze uit premium koffiemachine merken

  Een goede professionele koffiemachine is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachines van gerenommeerde merken als Franke, Jura, WMF en Bravilor. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Welke koffiemachine het beste bij uw onderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

 • Uw voordelen op een rij

  Inclusief service en onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

 • Uw voordelen op een rij

  Onafhankelijk advies op maat

  Altijd onafhankelijk en objectief advies op basis van uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

 • Uw voordelen op een rij

  Keuze uit: huren of kopen

  Elke manier van betalen heeft zo zijn voordelen. Een koffieapparaat huren biedt bijvoorbeeld gemak, maar ook zijn de maandelijkse kosten duidelijk en het onderhoud is volledig geregeld! Koopt u de koffiemachine liever meteen? Dan heeft u niet te maken met een maandelijkse afdracht. Bovendien kunt u het preventieve en curatieve onderhoud alsnog aan ons overlaten.

 • Uw voordelen op een rij

  Machines perfect afgestemd op uw zaak

  Hoeveel medewerkers werken er? Hoeveel gasten ontvangt u? En hoeveel verschillende soorten koffiebereidingen wilt u schenken? Dankzij ons uitgebreide en diverse assortiment aan professionele koffiemachines hebben voor elke onderneming en wens een koffieconcept op maat. Onze koffie-experts adviseren u graag.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft Training Centers gevestigd in Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

Vind een koffiemachine die bij uw kantoor past

Koffiemachines voor bedrijven

Bekijk zakelijke koffiemachines
Volautomatische koffiemachines

Volautomatische koffiemachines

Met de volautomaten van de merken Franke, WMF, Jura en Bravilor zet iedereen die in een handomdraai en in no-time de perfecte kop Lavazza. Juist daardoor zijn de volautomaten bij uitstek geschikt voor ondernemingen die met veel personeel werken en te maken hebben met drukke piektijden. Ook op kantoren en in (bedrijfs)kantines zijn deze machines graag geziene gasten. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment van volautomaten en vendingmachines. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie en het gebruik, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk volautomaten
Professionele capsulesystemen

Professionele capsulesystemen

Voor kantoren biedt Lavazza een mooi assortiment aan strak vormgegeven capsulemachines. De compacte design-automaten lenen zich perfect voor zakelijk gebruik in compacte ruimtes, zoals een vergaderruimte of boardroom, bij de receptie of in de koffiehoek van een kantoor. Een aanwinst voor bedrijven waar goede koffie onderdeel van de bedrijfscultuur is. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie, wensen en consumptie, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk capsulesmachines
Piston koffiemachines

Piston koffiemachines

Met een pistonmachine heeft u volledige controle over alle facetten van het bereidingsproces van koffie. Zo kan er zelf gevarieerd worden in hoeveelheid en mate van aandrukken van de koffie. Ook kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel water er door het filter loopt. Om een lekkere kop koffie te bereiden, is echter wat kennis en oefening nodig. Lavazza Nederland ondersteunt u met trainingen, service en onderhoud om het maximale uit uw halfautomatische machine te halen. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie, wensen en consumptie, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk pistonmachines
Vending machines

Vending machines

Met de volautomaten van de merken Franke, WMF, Jura en Bravilor zet iedereen die een in een handomdraai en in no-time de perfecte kop Lavazza. Juist daardoor zijn de volautomaten bij uitstek geschikt voor (horeca)ondernemingen die met veel wisselend personeel werken en te maken hebben met drukke piektijden. Ook op kantoren en in (bedrijfs)kantines zijn deze machines graag geziene gasten. Bluespresso biedt een zeer uitgebreid assortiment van volautomaten en vendingmachines. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie en het gebruik, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk vendingmachines

Ook lekker werken met Lavazza?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een zakelijk koffieconcept voor uw onderneming? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.