• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Koffiemachines voor kantoren

Perfect afgestemd op uw kantoor

Contact opnemen

Koffiemachines voor kantoren

Perfect afgestemd op uw kantoor

Bekijk machines

  Koffiemachines voor op kantoor

  Voor kantoren biedt Lavazza een mooi assortiment aan strak vormgegeven capsulemachines en stijlvolle bean-to-cup machines. De compacte design-automaten lenen zich perfect voor zakelijk gebruik in compacte ruimtes, zoals een vergaderruimte of boardroom, bij de receptie of in de koffiehoek van een kantoor. Een aanwinst voor bedrijven waar goede koffie onderdeel van de bedrijfscultuur is.

  Contact opnemen

  Uw voordelen op een rij

  Ruime keuze uit premium koffiemachine merken

  Een goede professionele koffiemachine is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachines van gerenommeerde merken als Franke, Jura, WMF en Bravilor. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Welke koffiemachine het beste bij uw onderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

  Inclusief service en onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Onafhankelijk advies op maat

  Altijd onafhankelijk en objectief advies op basis van uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

  Keuze uit: huren of kopen

  Elke manier van betalen heeft zo zijn voordelen. Een koffieapparaat huren biedt bijvoorbeeld gemak, maar ook zijn de maandelijkse kosten duidelijk en het onderhoud is volledig geregeld! Koopt u de koffiemachine liever meteen? Dan heeft u niet te maken met een maandelijkse afdracht.

  Machines perfect afgestemd op uw zaak

  Hoeveel medewerkers werken er? Hoeveel gasten ontvangt u? En hoeveel verschillende soorten koffiebereidingen wilt u schenken? Dankzij ons uitgebreide en diverse assortiment aan professionele koffiemachines hebben voor elke onderneming en wens een koffieconcept op maat. Onze koffie-experts adviseren u graag.

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft Training Centers gevestigd in Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

  Vind een koffiemachine die bij uw kantoor past

  Koffiemachines voor bedrijven

  • Volautomatische koffiemachines

   Op kantoren en in (bedrijfs)kantines zijn onze volautomatische koffiemachines graag geziene gasten. Bluespresso biedt een zeer uitgebreid assortiment van volautomaten en vendingmachines.

   Bekijk volautomaten

  • Professionele capsulemachines

   Lavazza BLUE is een revolutionair capsulesysteem, speciaal ontwikkeld voor de professionele horeca, een uniek product waarmee u heerlijke koffie kunt aanbieden zonder dat u daarvoor speciale kennis in huis hoeft te halen.

   Bekijk capsulemachines

  • Piston koffiemachines

   Met een pistonmachine heeft u controle over alle facetten van het bereidingsproces. Varieer zelf in hoeveelheid en mate van aandrukken van de koffie. Lavazza ondersteunt met trainingen om het maximale uit uw halfautomatische machine te halen.

   Bekijk pistonmachines

  • Vending machines

   Op kantoren en in (bedrijfs)kantines zijn onze volautomatische koffiemachines graag geziene gasten. Bluespresso biedt een zeer uitgebreid assortiment van volautomaten en vendingmachines.

   Bekijk vendingmachines

  De premium merken waarmee we werken

  Koffiemachines voor kantoor

  lb3501-front.png

  Lavazza LB3051 Minivending Milk

  1.445,95

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  lb2600-front.png

  Lavazza LB2600

  1.046,65

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  classyMilk-donkerblauw-2.png

  LB1200 Classy Milk

  543,29

  Franke A800 FM EC.png

  Franke A800 FM Easy Clean

  18.755,00

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  lb2317-front.png

  Lavazza LB2317

  1.312,85

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.