• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Claim uw gratis        Lattiz 2.0*

Neem contact met ons op

  Lattiz 2.0

  Koffie met melk is tegenwoordig populairder dan ooit. Of je nu een latte of een cappuccino verkiest, de visuele aantrekkingskracht en de smaak van melkkoffie zijn van essentieel belang voor gasten. Bij Lattiz 2.0 staat kwaliteit voorop, en dat krijg je met slechts één druk op de knop. Lattiz 2.0 biedt niet alleen hoogwaardige resultaten, maar zorgt er ook voor dat er geen direct contact is tussen het melkproduct en de machine of de bediener, wat zowel efficiënt als hygiënisch is. Ontdek de perfecte combinatie van gemak en kwaliteit met Lattiz 2.0.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Of je nu een barista bent die de beste koffie-ervaring wil bieden aan je klanten of gewoon van een heerlijke melkkoffie wilt genieten, Lattiz 2.0 is de ultieme keuze. Ervaar de revolutie in melkkoffiebereiding met onze geavanceerde machine en geniet keer op keer van de perfecte kop koffie met melk.

  De zakelijke voordelen van Lavazza & Lattiz 2.0

  Vast aanspreekpunt

  Onze accountmanagers zijn gecertificeerd barista en in staat om binnen uw locatie de perfecte koffiebeleving te verzorgen

  Duurzaamheid

  Blend for Better is de naam voor Lavazza's benadering ten aanzien van maatschappelijk ondernemen. Bij het produceren van koffie gaat het niet louter om het produceren van topkwaliteit, maar houden wij daarbij ten alle tijden onze principes op het gebied van duurzaamheid in het oog.

  Inventarisatie & Proeverij

  We zullen graag uw wensen inventariseren en bieden u de mogelijkheid om verschillende Lavazza concepten en producten te proeven

  Training

  Beschikbaarheid om in 1 van onze 3 Trainings Centra uw medewerkers tot echte barista's te trainen.

  Uitstraling

  Om een echte Lavazza uitstraling te creëren, bieden we ondersteuning met POS-materialen en servies

  Italiaanse topkwaliteit

  Geniet van echte Italiaanse koffie, makkelijk en snel gezet in combinatie met een Lattiz machine.

  Alles op 1 locatie

  Al uw orders, facturen en bestellingen overzichtelijk op 1 online platform voor uw boekhouding

  Onderhoud

  Een vast team om te helpen bij onderhoud en reparatie

  * Voorwaarden voor Promotiegebruik:

  • Contractvereisten: U gaat akkoord met een nieuw 5-jarig contract in combinatie met de aankoop of huur van een Lavazza BLUE Professional halfautomaat (LB4722 & LB4801), WEGA halfautomaat of Faema halfautomaat.
  • Minimale Koffieafname: U dient minimaal 200 kg koffiebonen of 20.000 capsules per jaar af te nemen.
  • Beschikbaarheid: Alle acties en aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

   

  • Service- en Onderhoudscontract: Houd er rekening mee dat het service- en onderhoudscontract voor de Lattiz 2.0 in rekening wordt gebracht tegen een tarief van €26 per maand.
  • Uitsluitingen: Deze promotie is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of acties. Deze promotie is niet geldig bij een reeds getekend of lopend contract.

  Grijs of zwart, welke wordt het?

  lattiz_grijs_zij.png

  Lattiz Machine 2.0 Grijs

  3.073,40

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  PS Zwart L .png

  Lattiz Machine 2.0 Zwart

  3.073,40

  Interesse in deze machine? Neem dan contact met ons op.

  Ontdek welke Chilled Coffee recepten gemakkelijk te maken zijn met Lattiz

  Professionele koffiemachines

  De professionele koffiemachine voor in de horeca is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachine van gerenommeerde merken als Wega, Franke, Faema, WMF, Bravilor. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

  Naar assortiment

  Koffiemachines voor de horeca

  • Piston koffiemachines

   Met een pistonmachine heeft u controle over alle facetten van het bereidingsproces. Varieer zelf in hoeveelheid en mate van aandrukken van de koffie. Lavazza ondersteunt met trainingen om het maximale uit uw halfautomatische machine te halen.

   Bekijk pistonmachines

  • Professionele capsulesystemen

   Waar halfautomaten ambacht en kwaliteit uitstralen, staan capsulemachines voor gebruiksgemak en efficiëntie. Lavazza BLUE is een revolutionair capsulesysteem, speciaal ontwikkeld voor de professionele horeca.

   Bekijk capsulemachines

  • Koffiemolens

   Wij werken samen met Mahlkönig, Fiorenzato, Anfim en Mazzer. De grinders van deze A-merken zorgen voor een constante en gelijkmatige maling waarmee uw medewerkers alle koffies en koffiespecialiteiten kunnen bereiden.

   Bekijk koffiemolens

  Ontdek wat Lavazza voor uw onderneming kan betekenen

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

  Voor elk restaurant een passende oplossing

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Inventarisatie & Tasting

  Ontzorging machine-onderhoud

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.