Log in om je saldo te kunnen zien. Doe je nog niet mee aan ons spaarprogramma? Lees hieronder meer.
Laat chef-kok Jozua Jaring van Ratatouille Food & Wine in Haarlem vertellen en zie hoe koffie een bijzondere smaakmaker kan zijn. Hij is kokend ambassadeur voor Lavazza en zelfverklaard fan van koken met koffie. En niet op de meest voor de hand liggende manier. "Desserts met koffie, dat kennen we allemaal wel", zegt hij. "Maar wat veel mensen niet weten, is dat je koffie prachtig kunt gebruiken in hartige bereidingen. Een koffie-crunch bij een stukje tarbot: je weet niet wat je proeft! Ik gebruik koffie vaak in sauzen, dressings en zo meer. Het is een smaakversterker, een umami-bommetje, een keukengeheim." Wil je meer inspiratie over toepassing van koffie in gastronomie, neem dan vrijblijvend contact op.
Preferred coffee partner van vele sterrenchefs
Kwaliteit, service en duurzaamheid zit in ons DNA
Met de Gold Medal bekroonde koffie
Op de International Coffee Tasting 2020
Coffee Design
Training voor culinaire toepassingen van koffie
Koffie opleidingsinstituut
Wereldwijd het grootste opleidingsinstituut
Het 50e officiële Lavazza Trainingcentrum vindt u bij Bluespresso BV in Oostzaan. Lavazza is met dit aantal wereldwijd ... …
Lees meerHet 2e Lavazza Training Center dat geopend is vindt u bij Actifood BV in Oosterwolde. Lavazza is met dit aantal verreweg het …
Lees meerHet 3e Lavazza Training Center dat onlangs geopend is vindt u in het Inspirium in Breda. Inspirium is een unieke formule op …
Lees meerDe showroom biedt de mogelijkheid om onze producten te bekijken, de kenmerkende stijl van Lavazza te ervaren en een beter …
Lees meer