• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Gastronomie met een kick

Gecreëerd door de Maestro's van Espresso

Contact opnemen

Gecreëerd door de Maestro's van Espresso

Hoogwaardige duurzame koffie

Contact opnemen

  Het koffieritueel opnieuw uitgevonden

  Lavazza werkt samen met talentvolle chef-koks van over de hele wereld, waarbij we gebruikmaken van hun vaardigheden en flair. Lavazza herkent hun buitengewone creativiteit en ondersteunt ze bij het benutten ervan. De samenwerking tussen Lavazza en MICHELIN sluit perfect aan op deze filosofie. Het is bovendien een uitgelezen mogelijkheid om de bijzondere aard van koffie in de schijnwerpers te zetten. Meer dan 125 jaar koffie-expertise van Lavazza en de knowhow & vakmanschap komen samen in dit unieke project.

  SIGNATURE COFFEE

  1895 Coffee Designers by Lavazza

  Een compleet nieuwe Specialty Coffee range waarbij de Grand Crus onder de koffies van over de hele wereld zijn geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten.

  Meer informatie

  Waarom gastronomie en Lavazza perfect matchen

  Preferred coffeepartner van vele topchefs

  Wereldwijd vertrouwen vele topchefs op Lavazza. Denk bijvoorbeeld aan Carlo Cracco (Ristorante Cracco: MICHELIN*). Ook in Nederland onderhoudt Lavazza warme relaties met diverse topchefs, onder wie Jozua Jaring (Ratatouille Food & Wine: Gault&Millau 16.5/20pt - MICHELIN*) en Michiel Deenik (Visaandeschelde: Gault & Millau 15/20pt). Lavazza en de meesters van de internationale haute cuisine werken samen aan het promoten van koffie en het bedenken van nieuwe manieren om het te consumeren.

  Award-winning koffie

  Diverse koffies zijn bekroond met de gouden medaille op de International Coffee Tasting 2020, georganiseerd door het International Institute of Coffee Tasters. Voor het fine dining-segment biedt Lavazza een exclusieve range van koffies en premium ondersteuning. Bijvoorbeeld met Lavazza Kafa: Kafa is een van de beste koffies ter wereld, omdat deze is afgeleid van de eerste koffieplanten waar alle andere koffieplanten uit zijn ontstaan. Deze plant komt uit de Ethiopische bossen, waar de koffie spontaan groeit met minimale tussenkomst van de inwoners van de regio.

  Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

  Een cruciaal onderdeel van kwaliteit wordt bepaald door de bereiding. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service biedt Lavazza haar partners gratis toegang tot ’s werelds grootste instituut op het gebied van koffie: het Lavazza Training Center. Via het Lavazza Training Center biedt Lavazza ondersteuning en inspiratie om de beste kwaliteit koffie te waarborgen: van de de perfecte espresso en Coffee Design tot toepassing van koffie in de keuken.

  Samen voor duurzame, eerlijke koffie & MVO

  Forbes geeft Lavazza een top 10-notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2-neutraal productieproces in 2030.

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestro's van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Schaalbaar totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies en koffiemachines tot baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en iedere context een ideale koffieoplossing op maat.

  Servies in bruikleen

  Als klant kunt u ons servies gratis in bruikleen krijgen.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met uw factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Ontdek de juiste koffie voor uw restaurant

  Deze meesters gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zijn verbonden met de gastronomie en zich op hoog niveau weten te onderscheiden van de rest. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Jozua Jaring, Ratatouille Food & Wine*

   In 2013 startte Jozua Jaring met restaurant Ratatouille Food & Wine aan het Spaarne Haarlem. De opening werd al snel met veel lof onthaald: al een jaar na de opening volgde de bekroning met één MICHELIN-ster en 16.5/20 Gault&Millau punten. Deze erkenning weet hij vandaag de dag te koesteren dankzij verrassende combinaties en krachtige smaken. Meestal …

   Lees meer
  • Carlo Cracco, Ristorante Cracco

   Elke bekende chef-kok heeft zijn eigen filosofie. Die van Carlo Cracco gaat over uitdaging, onderzoek en synthese. Cracco geniet van het combineren van smaken, maar hij heeft niet de eigenzinnigheid van iemand die ze combineert voor het simpele plezier van het ervaren van het contrast.

   Lees meer
  • Michiel Deenik, The Traveller

   Toen chef-kok en eigenaar Michiel Deenik ruim 23 jaar geleden startte met restaurant Visaandeschelde, gold dit tevens als het startschot voor een succesvolle reis naar de culinaire top. Inmiddels is Deenik, net als het restaurant, uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Naast koken, is reizen een passie van de chef. Twee liefdes die hij in 2019 combineerde …

   Lees meer
  • Robèrt van Beckhoven, bij Robèrt

   Ver voordat Robèrt van Beckhoven in 2013 zijn succesvolle debuut maakte op de Nederlandse televisie, maakte hij al furore in de brood- en patisseriewereld. Je zou kunnen zeggen dat hij in de wieg is gelegd voor het bakkersvak. Robèrt leerde al vanaf jonge leeftijd het ambacht van zijn vader, nam de familiebakkerij over en won diverse internationale bakprijzen. …

   Lees meer

  Hoe we samen een onvergetelijke koffiebeleving neerzetten

  Contact opnemen

  Samen voor eerlijke koffie & MVO

  Coffee Design: 1 ingrediënt, ontelbare bereidingen

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

  Exclusief service

  Italiaans & Authentiek

  Inventarisatie & Tasting

  Ontzorging machine-onderhoud

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Ook Lavazza koffie serveren in uw restaurant?

  Naast het leveren van topkwaliteit koffie, professionele koffiemachines en premium tools, denken wij graag met u mee voor het neerzetten van een unieke koffie beleving in uw restaurant. Meer weten?