• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • SUBSCRIPTIONS
 • Collections

  Coffee Designer 1895 by Lavazza

  Maak kennis met Coffee Designer 1895 by Lavazza. Meer dan 125 jaar koffie-expertise van Lavazza en de knowhow & vakmanschap komen samen in dit unieke project. De aandacht voor knowhow en kwaliteit is een waarde die we delen met deze vakman van goed leven en lekker eten. Van koffieboon tot serveren, we controleren iedere stap met één doel: de beste smaak bieden.

  Puur genot

  Toewijding en expertise van Lavazza komen samen in 3 categorieën: Microlots, Single Origins en Blends.

  Coffeliers

  Onze coffeliers bieden ondernemers alle benodigde ondersteuning om gasten de ultieme koffiebeleving te laten ervaren.

  SIGNATURE COFFEE

  Specialty Coffee Range

  Een compleet nieuwe Specialty Coffee range waarbij de Grand Crus onder de koffies van over de hele wereld zijn geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten. Dit is dan ook de missie van Lavazza's Coffee Designer: 's werelds best bewaarde geheimen op het gebied van fijne koffieplantages en terroirs te vinden en ze te verwelkomen in onze exclusieve collectie.

  Meer informatie

  Het begin van een zintuigelijke reis

  Het aromawiel is het instrument waarnaar wij verwijzen om u te begeleiden bij het proeven van de verschillende koffies in onze collectie. Het is ook het kompas waarop u kunt vertrouwen om de koffie te vinden die het beste bij uw smaak past. Elke koffie uit de Specialty Coffee range heeft een eigen segment uit dit aromawiel. Interesse in een tasting? Neem dan contact op.

  Contact opnemen

  Een melange van talent, passie & ervaring

  Een nieuwe koffiecollectie, gecreëerd door Lavazza, gebrand in Italië. Meer dan 125 jaar ervaring en een constant verlangen naar innovatie zorgt voor puur genot en frisse smaken. De toewijding, het talent en de expertise van Lavazza komen tot uiting in drie hoofdcategorieën van creaties: Microlots, Single Origins en Specialty Blends. Interesse in deze nieuwe collectie? Neem dan contact op.

  Contact opnemen

  1895 serveren in uw restaurant?

  Naast het leveren van absolute topkwaliteit koffie, professionele koffiemachines en premium tools, denken wij graag met u mee voor het neerzetten van een unieke koffiebeleving in uw restaurant. Meer weten? Vul uw gegevens in en ontvang meer informatie.

  Wij delen graag onze passie voor koffie met u

  Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en profiteren van leuke aanbiedingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.