PROEF & ONTVANG €10 CASHBACK

PROEF & ONTVANG €10 CASHBACK

Een selectie van vijf verschillende smaken

PROEF & ONTVANG €10 CASHBACK

PROEF & ONTVANG €10 CASHBACK

Maak kennis met de echte Italiaanse koffie

PROEF & ONTVANG €10,- CASHBACK*

Ontdek zelf waarom zoveel koffieliefhebbers voor Lavazza kiezen. Proeven is bovendien de enige weg naar de koffie die je lekker vindt. Om deze reden hebben wij van elke capsule-oplossing een proefpakket samengesteld. Elk pakket bestaat uit vijf cups met uiteenlopende tonen, smaakgebieden en sterktes. Maak via de proefpakketten kennis met de Nespresso® Compatible Cups* of A Modo Mio Cups van Lavazza! *Nespresso® Original is een handelsmerk van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A.

Nespresso®* Proefpakket

Nespresso®* Proefpakket

Heerlijk voor thuis en ideaal voor grootverbruik. De NCC's, zoals wij ze afkorten, zijn beschikbaar in 7 smaken en zijn van ...

Shop nu
A Modo Mio® Proefpakket

A Modo Mio® Proefpakket

A Modo Mio, vrij vertaald “Op Mijn Manier”, speelt in op het feit dat smaken verschillen. Met slechts één druk op de knop ...

Shop nu

*Actievoorwaarden

€10,- CASHBACK

Actievoorwaarden: actie is eenmalig te gebruiken op uw eerstvolgende bestelling. Geldig bij een minimale orderwaarde van €50,-. Eenmalig te gebruiken. Niet in combinatie met andere kortingsacties en actie- en proefpakketten. Exclusief voor registreerde gebruikers. Niet inwisselbaar tegen contant geld en niet restitueerbaar. Gratis verzending bij een bestelling t.w.v. €50,-. *Capsules zijn compatibel met Nespresso Original®-machines. Nespresso® Original is een handelsmerk van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A.

Ontdek, ervaar, kies.

Ontvang de volledige waarde van het proefpakket als korting op je eerstvolgende bestelling! Log in en vul de onderstaande code in bij het afrekenen. Nog geen account? Maak dan eerst een account aan.

Registreren
img
Meer dan Italiaans

Keuze uit 3 verschillende capsuletypes

Meer dan Italiaans

Lavazza is niet alleen de uitmuntendheid van Italiaanse koffie, het is de beste Italiaanse koffiebeleving in al zijn facetten. Lavazza heeft voor u de perfecte oplossing, ongeacht hoe u uw koffie drinkt.

Bekijk de TV-reclame

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe koffieproducten, inspiratie, winacties en aanbiedingen.