• Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • Zakelijk

Binnenkort in het assortiment: Tales of Italy

8 jan 2024

Lavazza neemt u mee op een betoverende reis door Italië met onze nieuwe koffiecollectie: Tales of Italy

Met trots presenteren we onze nieuwste koffielijn: Tales of Italy. Binnenkort te bestellen, maar op Horecava al te proeven. Deze buitengewone collectie, bestaande uit drie unieke blends - Galleria, Trastavere, en Canal Grande - belooft een ongeëvenaarde reis door de iconische steden van Italië.

Van de bruisende energie van Milaan, de tijdloze charme van Rome tot de authentieke grachten van Venetië, elke blend brengt de unieke smaak en sfeer van deze steden rechtstreeks naar uw kopje. Deze serie is een eerbetoon aan de Italiaanse koffiecultuur en is ontworpen om een authentieke en memorabele ervaring te creëren.

Elke blend biedt een uitzonderlijk aromatisch boeket, samengesteld met de grootste zorg en expertise. Of het nu de verleidelijke aroma's zijn die je doen denken aan een wandeling door de Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan, of de levendige geuren die doen denken aan de Trastevere-wijk in Rome, elke blend van Tales of Italy vertelt een uniek verhaal.

 

Galleria Proef het zoete en verfijnde aroma van de cafés in het hart van Milaan. Een 100% Arabica-blend met hints van honing en rozijnen. De Galleria is een melange van Cereja Apassita en natuurlijke Braziliaanse Arabica, afkomstig van Rainforest Alliance-gecertificeerde landbouwbedrijven. 

Canal Grande Met hints van chocolade en amandel neemt Canal Grande je mee op een wandeling door de steegjes van Venetië en laat je tegelijkertijd alle sensaties van de cafés in de stad van het water ervaren. Canal Grande is een uitzonderlijke mix van natuurlijke Centraal-Amerikaanse Arabica, gewassen Robusta-soorten afkomstig uit Azië en gefermenteerde Robusta zoals Indiase Kaapi Royale en Java.

Trastevere Ontdek de unieke persoonlijkheid en de onderscheidende smaken van Midden-Italië. Met hints van pure chocolade en hazelnoot en een volle body. Travestere is een verfijnde mix van gefermenteerde Robusta, gewassen Robusta uit Azië en natuurlijke Arabica uit Centraal-Amerika.

Bezoek ons op Horecava – Stand 12.006 & 12.200 Degenen die niet kunnen wachten om deze unieke koffiereis te maken, nodigen we graag uit om ons te bezoeken op de Horecava. Van 8 tot en met 11 januari zijn wij tussen 10.00 en 17.00 te vinden bij stand 12.200. Hier zullen we de Tales of Italy-collectie presenteren en u de kans geven om de nieuwe blends te proeven.

Ontdek hier meer over de Tales of Italy.