Koffie voor thuis

Ideale bonen voor thuisgebruik

Binnenkort beschikbaar

Geniet van het gemak dat een koffieabonnement te bieden heeft

  Introductiedeal: 3 zakken koffie voor €13,49!

  Probeer nu onze nieuwe koffiecollectie 'Tales of Italy'. Om jou kennis te laten maken met deze geweldige collectie, hebben we een tijdelijke combideal: probeer alle drie de blends voor maar €13,49! Zo waan jij je thuis op een ongeëvenaarde koffiereis door de iconische steden van Italië. Buon viaggio!

  *De actie is tot 29 juli geldig - Maximaal 2 actiepakketten (6 zakken) per bestelling

  Dit product is tijdelijk uitverkocht.

  Breng de Italiaanse koffiebeleving naar huis

  Altijd de perfecte koffie gewoon bij jou in huis. Lavazza biedt alles wat je nodig hebt om de perfecte kop koffie te maken. Zet de koffie precies zoals jij het wilt: een espresso met onze A Modo Mio of Blue machines, een cappuccino uit de bekende Smeg apparaten, of een heerlijke kop koffie met onze Nespresso®* compatibel cups. Met onze machines, aromatische koffiebonen en cups word jij je eigen barista thuis. Ontdek de mogelijkheden en maak van elke kop koffie een moment van genot.

  Italiaanse koffie voor thuis

  A Modo Mio machines

  De ideale koffie voor jou

  Bekijk machines

  Smeg Machines

  Technologie met stijl

  Bekijk machines

  Blue machines

  Best Lavazza Ultimate Espresso

  Bekijk machines

  A Modo Mio cups

  Speciaal voor de A Modo Mio machines

  bekijk assortiment

  Echte Italiaanse bonen

  Ontdek onze verschillende topkwaliteit bonen

  bekijk assortiment

  Melkopschuimers

  Ideaal voor een heerlijke cappuccino thuis

  bekijk assortiment

  Nespresso®* Compatibele cups

  Met de Lavazza-capsules die geschikt zijn voor de Nespresso* Original-machines kun je genieten van het unieke aroma, de branding en de fluweelzachte blend die onze espresso koffiecapsules onderscheiden. Ontdek de compatibele capsules van Lavazza en geniet van je favoriete blend met een Nespresso*-koffiemachine.

  bekijk collectie

  Smeg

  Smeg staat bekend om hun kwaliteit te combineren met iconisch design. Of het nu om een volautomaat, pistonmachine of filter koffiezet apparaat gaat, je kunt altijd zien dat het een Smeg is. De samenwerking van Lavazza bonen en de Smeg machines zet je altijd een iconische kop koffie.

  Bekijk machines

  Lavazza Blue

  Blue, by Lavazza ultimate espresso. Blue is ons revolutionaire capsulesysteem. Lavazza brengt hiermee alle kwaliteit en perfectie van de horeca bij jou in huis. Met de exclusieve extractiemethode en zet je gegarandeerd de perfecte kop koffie.

  bekijk blue machines

  * Capsules zijn compatibel met Nespresso Original®-machines. Nespresso® Original is een handelsmerk van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A.

  Wij delen graag onze passie voor koffie met jou.

  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en profiteren van leuke aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.