Lavazza Training Center

Gratis baristatrainingen voor onze partners

Om er zeker van te zijn dat iedere medewerker inderdaad dat perfecte kopje koffie serveert, heeft Lavazza Nederland speciaal voor haar partners op meerdere locaties in Nederland drie officiële Lavazza Training Centers geopend. Op deze speciale locaties leren uw medewerkers onder andere de perfecte espresso en cappuccino te bereiden. Daarnaast worden zij door onze baristi op de hoogte gebracht van de nodige kennis over koffie in het algemeen, apparatuur & onderhoud en natuurlijk de laatste trends. Per training kunnen wij 6  tot 8 trainees ontvangen en onze tastings verzorgen.

Neem contact op met uw accountmanager of onze verkoop binnendienst voor het inplannen van een van de 15 trainingen die wij verzorgen. Durf het verschil te maken met goed opgeleide medewerkers.

Onze baristatrainingen zijn uitsluitend beschikbaar voor partners met contractuele afspraken.

Lavazza Training Centers

Dit zijn de drie officiële Lavazza Training Centers in Nederland.

Training door gecertificeerde barista

Training door gecertificeerde barista

In onze officiële Lavazza Training Centers worden uw medewerkers opgeleid door een gecertificeerde barista voor een optimale kennisoverdracht.

Cupping

Cupping

Cupping is een van de koffieproeftechnieken die wordt gebruikt bij het proeven en beoordelen van koffie en koffiebonen. Bij cupping wordt o.a. gekeken naar de textuur, de zoetheid, de zuurtegraad, de smaak en nasmaak.

Coffeetails

Coffeetails

Cold Brew is ook een perfect basis voor een heerlijke zomerse cocktail. Lavazza barista Jos Elve legt je in 4 video's stap-voor-stap uit hoe je zelf de verfrissende boosts bereidt voor jouw gasten!

Coffee design

Coffee design

Lavazza volgt de laatste trends op het gebied van coffee design. Om op een innovatieve manieren nieuwe smaakcombinaties te creëren en nieuwe instrumenten te ontwerpen voor het serveren van koffie.

}
dividing

Ontdek de mogelijkheden in onze Training Centers

Training Center Oostzaan

Training Center Oostzaan

Het 50e officiële Lavazza Trainingcentrum vindt u bij Bluespresso BV in Oostzaan. Lavazza is met dit aantal wereldwijd ...

Lees meer
Training Center Oosterwolde

Training Center Oosterwolde

Het 2e Lavazza Training Center dat geopend is vindt u bij Actifood BV in Oosterwolde. Lavazza is met dit aantal verreweg het ...

Lees meer
Training Center Breda

Training Center Breda

Het 3e Lavazza Training Center dat onlangs geopend is vindt u in het Inspirium in Breda. Inspirium is een unieke formule op ...

Lees meer
Showroom

Showroom

De showroom biedt de mogelijkheid om onze producten te bekijken, de kenmerkende stijl van Lavazza te ervaren en een beter ...

Lees meer
dividing