Lavazza voor thuis

Drink koffie zoals op een Italiaans terras

Altijd al die perfecte koffie op dat leuke Italiaanse terras thuis willen drinken? Het is nu mogelijk! Lavazza biedt 3 mooie concepten voor thuis. Lavazza A Modo Mio, Lavazza Blue en Nespresso®* compatible cups welke in uw Nespresso®* machine passen. Deze 3 concepten zorgen ervoor dat u zich elke dag thuis voelt en geniet van de lekkerste Italiaanse koffie. Kijk snel naar de mogelijkheden.

* Merk van een derde partij die niet verbonden is met Luigi Lavazza S.p.A.

Storelocator

De Lavazza A Modo Mio espressomachines en -capsules zijn verkrijgbaar in 22 Kaldi vestigingen en 30 tankstations door heel Nederland.

Lavazza A modo Mio: Bij jou thuis net als in de horeca

Lavazza A modo Mio: Bij jou thuis net als in de horeca

Uit Lavazza's ervaring en liefde voor koffie is een systeem ontstaan van melanges en single origin-selecties en een assortiment machines die voor alle wensen geschikt zijn. Lavazza A Modo Mio is het systeem waarmee de beste melanges in een perfecte espresso kunnen worden veranderd. Bij jou thuis net als in de horeca.

Nespresso Compatible Cups*: What matters is inside

Nespresso Compatible Cups*: What matters is inside

De nieuwe cups die compatibel zijn met Nespresso®*-apparaten voor thuisgebruik, zijn het resultaat van de innovatie en de passie voor kwaliteit die Lavazza eigen zijn: een hoogwaardige donkere branding, een fluweelzachte maling en een speciale "Salva Aroma"-technologie die de versheid, de smaak en de kwaliteit behoudt die kenmerkend zijn voor Lavazza-koffie. *Nespresso® is een merk van derden, dat geen enkele binding heeft met Luigi Lavazza S.p.A.

Lavazza BLUE Cups

Lavazza BLUE Cups

Best Lavazza Ultimate Espresso. Wilt u thuis ook de lekkerste koffie serveren? Lavazza Blue is ons revolutionaire capsulesysteem. Lavazza brengt hiermee alle kwaliteit en perfectie van een espresso bij u thuis. Met de exclusieve extractiemethode, voorgemengde en verzegelde cups zet u gegarandeerd de perfecte kop koffie.

}
dividing

Koffie voor thuis

A Modo Mio Cups

A Modo Mio Cups

A Modo Mio is het systeem waarmee de beste melanges in een perfecte espresso kunnen worden veranderd. Bij jou thuis net als ...

Bekijk alle smaken
Lavazza BLUE cups

Lavazza BLUE cups

Voor de beste Espresso. Wilt u thuis ook de lekkerste koffie serveren? Lavazza Blue is ons revolutionaire capsulesysteem.

Bekijk alle smaken
Nespresso® Compatible Cups*

Nespresso® Compatible Cups*

De nieuwe CO2-neutrale cups die compatibel zijn met Nespresso®*-apparaten voor thuisgebruik, zijn het resultaat van de ...

Bekijk alle smaken
Bonen

Bonen

Geniet thuis van horecakwaliteit koffie in zijn puurste vorm.

Bekijk alle smaken
dividing