Koffiemachines voor de horeca

Koffiemachines voor de horeca

Perfect afgestemd op uw horecaonderneming

Contact opnemen
Koffiemachines voor de horeca

Koffiemachines voor de horeca

Perfect afgestemd op uw horecaonderneming

Contact opnemen

Koffiemachines voor de horeca

De professionele koffiemachine voor in de horeca is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachine van gerenommeerde merken als Wega, Franke, Faema, WMF, Bravilor. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

Contact opnemen
img

Uw voordelen op een rij

 • Uw voordelen op een rij

  Koffiemachine perfect afgestemd op uw zaak

  Hoeveel gasten ontvangt u gemiddeld? En hoeveel verschillende soorten koffiebereidingen wilt u serveren? Dankzij ons uitgebreide en diverse assortiment aan horeca koffiemachines hebben voor elke onderneming en wens een koffieconcept op maat. Onze koffie-experts adviseren u graag.

 • Uw voordelen op een rij

  Ruime keuze uit premium koffiemachine merken

  Een goede professionele koffiemachine is essentieel om het beste uit de koffiebonen te halen. Daarom werken we bij Lavazza Nederland met de beste espressomachines van gerenommeerde merken als Wega, La Marzocco, Franke en Bravilor. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Welke koffiemachine het beste bij uw horecaonderneming past, hangt af van de context en uw voorkeuren. We kijken graag samen naar een perfect afgestemde koffievoorziening.

 • Uw voordelen op een rij

  Inclusief service en onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

 • Uw voordelen op een rij

  Onafhankelijk advies op maat

  Altijd onafhankelijk en objectief advies op basis van uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

 • Uw voordelen op een rij

  Keuze uit: huren of kopen

  Elke manier van betalen heeft zo zijn voordelen. Een koffieapparaat huren biedt bijvoorbeeld gemak, maar ook zijn de maandelijkse kosten duidelijk en het onderhoud is volledig geregeld! Koopt u de koffiemachine liever meteen? Dan heeft u niet te maken met een maandelijkse afdracht. Bovendien kunt u het preventieve en curatieve onderhoud alsnog aan ons overlaten.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers

  Een cruciaal deel van de koffiekwaliteit en beleving wordt bepaald door de bereiding. De juiste kennis en ervaring zijn hierin essentiële factoren. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service, is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center ontstaan. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Drie van deze Training Centers bevinden zich in Nederland: Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

Ontdek welke professionele koffiemachine bij uw onderneming past

Koffiemachines voor de horeca

Bekijk horeca koffiemachines
Piston koffiemachines

Piston koffiemachines

Pistonmachines worden veel gebruikt voor koffie in de horeca. Met een pistonmachine heeft u volledige controle over alle facetten van het bereidingsproces van koffie. Zo kan er zelf gevarieerd worden in hoeveelheid en mate van aandrukken van de koffie. Ook kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel water er door het filter loopt. Om een lekkere kop koffie te bereiden, is echter wat kennis en oefening nodig. Lavazza Nederland ondersteunt u met trainingen, service en onderhoud om het maximale uit uw halfautomatische machine te halen. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie, wensen en consumptie, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk pistonmachines
Professionele capsulesystemen

Professionele capsulesystemen

De koffiemachine is een prominent onderdeel van het interieur in uw zaak. Het is een echte sfeermaker die in één oogopslag duidelijk maakt waar uw onderneming voor staat. Waar halfautomaten ambacht en kwaliteit uitstralen, staan capsulemachines voor gebruiksgemak en efficiëntie. Door de voordelen van beide type espressomachines te combineren, hebben Wega en Lavazza hun krachten gebundeld. Het resultaat is een lijn van capsulemachines met het uiterlijk van een halfautomaat waarmee iedereen overweg kan. Lavazza BLUE is een revolutionair capsulesysteem, speciaal ontwikkeld voor de professionele horeca. Lavazza brengt hiermee alle kwaliteit en perfectie van een echte Italiaanse espresso naar uw zaak, authentiek en zonder concessies. Lavazza BLUE is een uniek product waarmee u zelfs uw meest kritische gasten tevredenstelt zonder dat u daarvoor speciale kennis in huis hoeft te halen. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie, wensen en consumptie, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk capsulemachines
Volautomatische koffiemachines

Volautomatische koffiemachines

Met de volautomaten van de merken Franke, WMF, Jura en Bravilor zet iedereen die een in een handomdraai en in no-time de perfecte kop Lavazza. Juist daardoor zijn de volautomaten bij uitstek geschikt voor (horeca)ondernemingen die met veel wisselend personeel werken en te maken hebben met drukke piektijden. Ook op kantoren en in (bedrijfs)kantines zijn deze machines graag geziene gasten. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment van volautomaten en vendingmachines. Omdat de keuze voor de juiste machine sterk afhankelijk is van de locatie, wensen en consumptie, staan wij u graag te woord voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Bekijk volautomaten
Koffiemolens

Koffiemolens

De bonen van Lavazza zijn van perfecte en constante kwaliteit. Om die kwaliteit om te zetten in de perfecte espresso is de juiste maler van essentieel belang. Bluespresso werkt om die reden met Mahlkönig, Fiorenzato, Anfim en Mazzer. De grinders van deze A-merken zorgen voor een constante en gelijkmatige maling waarmee uw medewerkers alle koffies en koffiespecialiteiten kunnen bereiden die aan de hoge verwachtingen van uw gasten voldoen.

Bekijk koffiemolens

Ook lekker werken met Lavazza?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieconcept voor uw horecaonderneming? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.