• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

PROEF & ONTVANG €10 CASHBACK

Een selectie van vijf verschillende smaken

PROEF & ONTVANG €10 CASHBACK

Maak kennis met de echte Italiaanse koffie

  PROEF & ONTVANG €10,- CASHBACK*

  Ontdek zelf waarom zoveel koffieliefhebbers voor Lavazza kiezen. Proeven is bovendien de enige weg naar de koffie die je lekker vindt. Om deze reden hebben wij van elke capsule-oplossing een proefpakket samengesteld. Elk pakket bestaat uit vijf cups met uiteenlopende tonen, smaakgebieden en sterktes. Maak via de proefpakketten kennis met de Nespresso® Compatible Cups* of A Modo Mio Cups van Lavazza! *Nespresso® Original is een handelsmerk van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A.

  • Nespresso®* Proefpakket

   Heerlijk voor thuis en ideaal voor grootverbruik. De NCC's, zoals wij ze afkorten, zijn beschikbaar in 7 smaken en zijn van dezelfde hoge kwaliteit van alle andere producten die wij produceren. *Nespresso is een derde partij.

   SHOP NU
  • A Modo Mio® Proefpakket

   A Modo Mio, vrij vertaald “Op Mijn Manier”, speelt in op het feit dat smaken verschillen. Met slechts één druk op de knop bepaalt de koffiedrinker zelf, naar eigen smaak, de sterkte van de koffie. De smaak, crema en body kunnen vervolgens worden bepaald aan de hand van een breed assortiment aan melanges in capsulevorm.

   SHOP NU

  €10,- CASHBACK

  *ACTIEVOORWAARDEN

  Actievoorwaarden: actie is eenmalig te gebruiken op uw eerstvolgende bestelling. Geldig bij een minimale orderwaarde van €50,-. Maximaal 1 per klant en 1 keer per klant te verzilveren. Niet in combinatie met andere kortingsacties en actie- en proefpakketten. Exclusief voor geregistreerde gebruikers. Niet inwisselbaar tegen contant geld en niet restitueerbaar. Gratis verzending bij een bestelling t.w.v. €50,-. *Capsules zijn compatibel met Nespresso Original®-machines. Nespresso® Original is een handelsmerk van derden zonder enig verband met Luigi Lavazza S.p.A.

  Ontdek, ervaar, kies.

  Ontvang de volledige waarde van het proefpakket als korting op je eerstvolgende bestelling! Log in en vul de onderstaande code in bij het afrekenen. Nog geen account? Maak dan eerst een account aan.

  KEUZE UIT 3 VERSCHILLENDE CAPSULETYPES

  Lavazza is niet alleen de uitmuntendheid van Italiaanse koffie, het is de beste Italiaanse koffiebeleving in al zijn facetten. Lavazza heeft voor u de perfecte oplossing, ongeacht hoe u uw koffie drinkt.

  Nespresso®* - A Modo Mio - Blue

  NCC-tasting-box-open.png
  10,- Cashback

  Nespresso®* Compatible Cups Proefpakket - 25 cups

  10,00

  AMM-Template-tastingbox2020.png
  10,- Cashback

  A Modo Mio Proefpakket - 25 cups

  10,00

  LBBLUE_tastingbox-open-nieuwe-samenstelling.png
  10,- Cashback

  Blue Proefpakket - 25 cups

  10,00

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  En je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe koffieproducten, inspiratie, winacties en aanbiedingen.