img

Het nieuwe Lavazza platform

10 October 2018

Zoals u kunt zien, hebben wij een nieuwe website gelanceerd. Met de website doen we een schepje bovenop onze service en proberen we onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Hoe? Pak er een goede bak koffie bij en lees dit item.

 

Gebruiksvriendelijk

De hele website is gebouwd vanuit een filosofie waarin gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de klant soepel en snel een bestelling kan plaatsen en daarbij goed geïnformeerd wordt. De logische websitestructuur, het grote aantal filtermogelijkheden, het duidelijke bestelproces en de snelle laadtijd zorgen voor een prettige gebruikservaring.

 

De mobielvriendelijke interface

Tijdens het ontwikkelproces van de website lag de focus voortdurend op mobielvriendelijkheid. Het is bekend dat een steeds groter deel van de horeca, zakelijke en consumentenmarkt bestellingen doet via een mobiele telefoon. Daarom is het van belang dat de afbeeldingen, tekst en knoppen mee schalen met de grootte van het beeldscherm. Zo kunnen ook degenen met wat loggere vingers zich zonder problemen door de mobiele webshop navigeren. Ook kunt u de tekst lezen zonder het beeld uit te vergroten. Vanaf nu bestelt u dus snel en eenvoudig met uw telefoon, ongeacht uw locatie.

 

Verrijkte productinformatie

Op de productpagina's van de nieuwe website is meer ruimte gereserveerd voor productinformatie. Allereerst worden uitvoerig de smaak en samenstelling van de koffie uitgelegd. Vervolgens wordt de detailinformatie puntsgewijs aangestipt. Van boonsoort tot keurmerk. Via deze weg proberen wij de websitebezoeker zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Een weloverwogen keuze is dan zó gemaakt. 

 

Administratie op een centrale plek

Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

 

Uw vorige bestelling nogmaals bestellen

Om de snelheid er lekker in te houden, kunt u uw vorige bestellingen selecteren en nogmaals bestellen. Daarbij hoeft u niet de hele webshop door te klikken om precies hetzelfde boodschappenlijstje bij elkaar te krijgen. Dat hebben wij al voor u gedaan. Selecteer welke bestellingen of producten u nogmaals wilt laten bezorgen, voeg uw selectie toe aan de winkelwagen en reken af. E questo è tutto! (vertaald: En dat is alles!)

 

De prijzen met en zonder BTW

Indien u een zakelijk account heeft, worden de prijzen automatisch exclusief BTW getoond. Op deze manier ziet u, als ondernemer, in een oogopslag wat u effectief kwijt bent.

 

Heeft u vragen of komt u er toch niet helemaal uit met het bestellen? Neem dan contact op met [email protected] Wij helpen u graag verder.