Wega LB4722 + Onderhoudsservice

Wega LB4722 + Onderhoudsservice

Vanaf 99,- per maand

Profiteer direct
Voor de Italiaanse koffiebar beleving in uw zaak

Voor de Italiaanse koffiebar beleving in uw zaak

Lavazza voor de horeca

Contact opnemen

De Italiaanse koffiebar beleving in uw horecazaak

Lavazza biedt u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de beste kwaliteit koffiebonen en professionele ondersteuning om de Italiaanse koffiebeleving naar uw zaak te brengen. Machine en onderhoudsservice al vanaf 99,- per maand.

Contact opnemen
img

Uw voordelen op een rij

 • Uw voordelen op een rij

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken. Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich al bewust van het feit dat uw gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook uw toekomstige gasten aan te spreken.

 • Uw voordelen op een rij

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis baristatraining

  Gratis opleiding in 1 van de 3 Lavazza Barista Training Centers naar keuze. Lavazza is namelijk meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Onze horecapartners en hun werknemers worden hier kosteloos opgeleid door onze officiële baristi in één van de drie Lavazza Training Centers.

 • Uw voordelen op een rij

  Schaalbaar totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type horeca-onderneming en context een ideale koffieoplossing op maat.

 • Uw voordelen op een rij

  Excellente service & ondersteuning

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

 • Uw voordelen op een rij

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

 • Uw voordelen op een rij

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Voor elke horecazaak de perfecte koffiemachine

Meer informatie
Wega LB4722

Wega LB4722

De LB 4722 is een robuuste capsulemachine die het perfecte kopje koffie kan bieden zonder dat je daar een getrainde barista voor in huis te hebben.

Lees meer
Wega LB4724

Wega LB4724

De LB 4722 is een robuuste capsulemachine die het perfecte kopje koffie kan bieden zonder dat je daar een getrainde barista voor in huis te hebben. Deze stevige en compacte koffiemachine kan elke opdracht aan en biedt maximale veelzijdigheid, zodat u kunt kiezen tussen verschillende instellingen.

Lees meer
Wega LB4801

Wega LB4801

Lees meer

Voor elke type horeca een oplossing

Contact opnemen
Restaurant

Restaurant

De koffiemachine is een prominent onderdeel van het interieur in uw restaurant. Het is een echte sfeermaker die in één oogopslag duidelijk maakt waar uw onderneming voor staat. Waar halfautomaten ambacht en kwaliteit uitstralen, staan capsulemachines voor gebruiksgemak en efficiëntie. Voor elk type restaurant wordt een oplossing geboden en is te aanschouwen, te proberen en het resultaat te proeven.

Ontdek meer
Grand Café / Lunchroom

Grand Café / Lunchroom

Het assortiment is breed, van compacte volautomatische machines voor de kleine cafés tot grote volautomaten tot professionele halfautomaten voor grotere cafés. Voor elke horecagelegenheid is een gepaste oplossing beschikbaar.

Ontdek meer
Hotel

Hotel

Breng de wereldbekende Italiaanse 5-sterrenkoffie naar het ontbijtbuffet, de hotelkamers, het hotelrestaurant en de lounge met een van onze koffieconcepten voor hotels. Denk ook aan 'shop in lounge' of coffee-to-go! Voor elke ruimte en concept hebben wij een passende koffie en koffiemachine.

Ontdek meer
Fine Dining

Fine Dining

Al geruime tijd werken wij nauw samen met de haute cuisine. Niet alleen als leverancier van koffie van absolute topkwaliteit, professionele koffiemachines en kennis, maar ook als partner voor het ontwikkelen van nieuwe manieren van koffieconsumptie. Verras uw gasten. Serveer koffie, maar dan totaal anders.

Ontdek meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, profiteren van de gratis Lattiz promo of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.