Van Nelle Fabriek Rotterdam

Van Nelle Fabriek Rotterdam

Je zou je gasten maar ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat. Op een terrein waar de architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd. In een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat wel het belangrijkste industriële monument van Nederland wordt genoemd.

In Rotterdam kan dat. Sinds 2018 is de iconische Van Nelle Fabriek omgetoverd tot een bolwerk van kantoren. Als je een inspirerende plek zoekt: dit is er een. De toonaangevende architectuur is overweldigend en de verhalen die erbij horen misschien nog wel indrukwekkender. 

Naast de architectuur word je ook omgeven door andere ondernemers en bedrijven die aan hun droom bouwen. Met goede restaurants, uitstekende koffie en geweldige lunchtentjes op het terrein en in de buurt is De Van Nelle Fabriek een perfecte ontmoetingsplek voor ondernemers. 

Bij binnenkomst is bij de bedrijfsbar, naast de receptie, een kopje verse Lavazza koffie te krijgen. Perfect klaargemaakt door een barista, getraind in het Lavazza Training Center. Diverse vergaderruimtes gemaakt zijn voorzien van een in-room koffiemachine. In de gemeenschappelijke ruimte is daarnaast een complete koffiecorner ingericht, inclusief een Franke volautomatische koffiemachine, waarmee met een druk op de knop de gewenste koffie wordt bereid.