• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Goede koffie als visitekaartje

Klein kantoor & Thuiswerken

Bekijk machines

Goede koffie als verbinder thuis en op kantoor

Klein kantoor & Thuiswerken

  Voor een goede indruk

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de tevredenheid, thuis en op de werkvloer, en is een sterke basis voor een nieuwe samenwerking.

  Bekijk machines

  Goede koffie draagt bij aan het totaalplaatje van uw bedrijf

  Italiaanse topkwaliteit koffie

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de werknemerstevredenheid en werksfeer!

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie is een goed visitekaartje aan uw klanten en sollicitanten toe. En dat smaakt naar business.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Excellente service & ondersteuning

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Goede koffie is een visitekaartje

  Goede koffie zegt iets over een bedrijf. Net als de inrichting van een kantoorpand of het duurzaamheidsbeleid. Het is een visitekaartje.

  Meer informatie aanvragen

  Ontdek onze koffiebonen en capsules

  Ontdek alle blends

  Ontdek de zakelijke capsules

  Ontdek nu

  Ontdek de koffiebonen

  Ontdek nu

  Ook lekker werken met Lavazza?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing of koffiecorner voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.