• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

De ontmoetingsplek op het werk

Koffiebar voor kantoor

Contact opnemen

Socialize & Energize

Koffiebar voor kantoor

Contact opnemen

Socialize & Energize

Koffiebar voor kantoor

Contact opnemen

  Luxe koffiecorner GRATIS bij een nieuwe samenwerking*

  Koffie brengt collega's samen. Waar? In de koffiehoek natuurlijk! Bent u als bedrijf een groot afnemer van koffie, dan doen wij een luxe koffiecorner t.w.v. 3.500,- cadeau bij een nieuwe samenwerking. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza werkt

  Gratis koffiecorner

  Bij een nieuwe 5-jarige samenwerking en een minimale afname van 300kg per jaar ontvangt u een gratis koffiecorner naar keuze (3 keuzes) voor bij u op kantoor.

  Scherp geprijsd

  Op zoek naar een koffieconcept die een lekkere kop koffie, een goede marge en efficiëntie garandeert, waarmee binnen korte tijd tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden? Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen bereiden om rustig uw dag mee op te starten of om uw bezoekers gastvrij mee te ontvangen. Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen grote bedrijven.

  Schaalbaar totaalconcept

  Een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Dat werkt lekker! Wij hebben voor elk type onderneming en context een ideale koffieconcept op maat.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken!

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw medewerkers te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Goede koffie is de perfecte gespreksstarter

  Het aanbieden van goede koffie zegt iets over een bedrijf. Net als de inrichting van een kantoorpand of het duurzaamheidsbeleid. Het is daarnaast de perfecte gespreksstarter tussen collega's en nieuwe klanten.

  Meer informatie aanvragen

  De koffiebar-ervaring op het werk

  *Bekijk actievoorwaarden

  Visibility

  Meer informatie

  Afmetingen

  Meer informatie

  Verkrijgbaar in 3 verschillende thema's

  Meer informatie

  Blad van composiet

  Meer informatie

  Inclusief sfeerverlichting

  Meer informatie

  Ook lekker werken met Lavazza?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffie-oplossing of koffiecorner voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.