• Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • Zakelijk

Youseum®

Overgewaaid uit de Verenigde Staten en sinds kort voor het eerst voet aan wal gezet in Nederland: Instagram musea. 

Verwacht hier geen werk van kunstenaars of influencers aan de muur. Nee, hier gaat het om ‘jou’. Jij bent het kunstwerk, de artiest en de criticus. Dit nieuwbakken concept is het fundament van Youseum. Natuurlijk geeft de naam al veel weg. Zelf noemt directeur Joep Heusschen het pop-up museum “een instagram experience met een boodschap”. “Beauty with a message is beauty that lasts”, voegt hij daaraan toe. Samen met zijn neef en compagnon Koen Derks heeft hij 15 fotogenieke ruimtes ingericht waar je als bezoeker van Youseum Instagrammable foto’s kunt maken, waar tegelijk prikkelende maatschappelijke thema's als gendergelijkheid en de plastic soep worden aangesneden. Ook plaatst Youseum een kritische noot bij social media en de invloed die het heeft op ons offline leven. Zo ervaar je hoe het is om te verdrinken in je eigen populariteit. Een gids leidt je door de experience en zet extra kracht achter de verhalen van elk decor met een boeiende uitleg.

De insteek is duidelijk. Youseum is meer dan een museum, het is een ervaring. “Voor Lavazza geldt hetzelfde. Het koffiemerk is veel meer dan alleen koffie, het is óók een ervaring. En daarmee vonden we onze perfecte match. We bundelen onze krachten om ook in het loungegedeelte van Youseum een mooie ervaring neer te zetten. Daarbij komt de kennis en kunde van Lavazza Nederland uitstekend van pas!”, aldus Heusschen. Dus neem na alle indrukken vooral even tijd voor jezelf met een kop lekkere koffie bij de poolbar. Na het succes in Amsterdam is nu ook een gloednieuw Youseum geopend in de Westfield mall in Leidschendam. 

Van deze koffie kunt u genieten bij Youseum®

Lavazza Gold Selection-1-zak.png

Gold Selection 1 zak

31,12

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Lavazza Super Gusto UTZ-1-zak.png

Super Gusto UTZ 1 zak

28,50

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Ook Lavazza naar uw eventlocatie halen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw evenementenlocatie? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.