Meer terrasomzet met minder personeel

Meer terrasomzet met minder personeel

Houd meer tijd over voor service en gastvrijheid

Ontdek meer
Tot 2x snellere koffiebereiding

Tot 2x snellere koffiebereiding

Ontdek de Efficiëntie Deals

Ontdek deals
Meer terrasomzet met minder personeel

Meer terrasomzet met minder personeel

Bespaar tot 50% aan tijd met de juiste apparatuur

Ontdek meer

Tips voor meer koffie- en terrasomzet, ook met minder personeel

De horeca staat momenteel voor een grote uitdaging: het vinden van personeel om de gasten op alle openingsdagen optimaal te kunnen bedienen. Inmiddels heeft 79% van de horecabedrijven openstaande vacatures en worden gemiddeld 3,8 medewerkers per onderneming gezocht. Dat je, ondanks het personeelstekort, kunt zorgen voor een gastvrij terras en tegelijkertijd meer terrasomzet is lastig maar niet onmogelijk. Wij geven vijf tips waarmee je meer terrasomzet kunt genereren met minder personeel.

Ontdek de tips
img

Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

 • Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

  Leverancier van efficiënte machines

  Koffie is een echte marge-pakker, maar de bereiding kan veel tijd vergen. Met name de cappuccino’s en latte macchiato’s zijn tijdverslinders: koffiebonen malen, tampen, melk opschuimen en aan het eind van de dag de koffiemolens en -machines schoonmaken. Wat als je deze stappen kunt versnellen of zelfs kunt overslaan? In dat geval bespaar je per koffie 35% aan tijd. Bij twee cappuccino’s stijgt de tijdswinst tot 95%. Over een langere periode kan de tijdwinst behoorlijk oplopen en daarmee ook de snelheid van je service. Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen je graag meer over de machine, waaronder BLUE en Lattiz, die de bereiding significant versneller.

 • Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

  Het tijdbesparende BLUE capsulesysteem

  Lavazza BLUE is een revolutionair capsulesysteem, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Een product waarmee je een écht goede koffie serveert zonder dat je daarvoor speciale kennis in huis hoeft te halen. Nieuwe medewerkers hebben de koffiebereiding binnen de kortste keren onder de knie en de koffiekwaliteit blijft te allen tijde gewaarborgd. Het concept is flexibel, geschikt voor elke ruimte, garandeert maximale hygiëne en versnelt het proces van koffie bereiden tot 95% ten opzichte van een klassieke koffiemachine. De Lavazza BLUE koffiemachines hebben het uiterlijk van een halfautomaat en werken met pistons die je in de zetgroepen draait. De associatie met kwaliteit en de gastbeleving blijven hiermee intact. Combineer je een BLUE machine met Lattiz ben je in staat om je cappuccino’s twee keer zo snel te bereiden dan wanneer je opschuimt met een stoompijpje. Ook de schoonmaak aan het eind van de dag neemt de helft minder tijd in. De koffiemolens zijn tenslotte niet nodig.

 • Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

  Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft een 300m2 grote multifunctioneel Lavazza Training Center gevestigd in Oostzaan, een Training Center in Oosterwolde en een Training Center in Breda. Tijdens de opleiding leert je personeel niet alleen hoe de voornaamste koffies worden bereid, ook wordt veel aandacht besteed aan presentatie, hygiëne en verkooptechnieken.

 • Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

 • Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw restaurant

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en koffiecapsules van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins met prachtige verhalen, in Italië gebrand. Voor gasten is een belangrijke reden om een tweede koffie te bestellen immers de kwaliteit van de eerste.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bespaar tot 50% aan tijd met een BLUE capsulemachine & Lattiz

Koffiebonen malen, tampen, melk opschuimen met stoompijp en de koffiemolens schoonmaken is dankzij de efficiënte combinatie van BLUE en Lattiz niet meer nodig. Over een langere periode kan de tijdwinst behoorlijk oplopen en daarmee ook de snelheid van je servicen de tevredenheid van je gasten.

LB4801 Capsulemachine + Lattiz

LB4801 Capsulemachine + Lattiz

Lees meer
LB4722 Capsulemachine + Lattiz

LB4722 Capsulemachine + Lattiz

Lees meer

Ontdek wat Lavazza voor jouw onderneming kan betekenen

Contact opnemen
Tot 2x keer snellere koffiebereiding

Tot 2x keer snellere koffiebereiding

Met het professionele BLUE capsulesysteem kan letterlijk iedereen de perfecte koffie bereiden en bovendien een stuk sneller in vergelijking met een klassieke bonenmachine met koffiemolen. Ideaal bij een hoge doorloop aan personeel en een kort aan personeel.

Ontdek machines
Gratis training in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

Gratis training in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

Een cruciaal deel van de koffiekwaliteit en beleving wordt bepaald door de bereiding. De juiste kennis en ervaring zijn hierin essentiële factoren. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service, is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center ontstaan. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Drie van deze Training Centers bevinden zich in Nederland: Oostzaan, Oosterwolde en Breda.

Ontdek meer
Voor elk restaurant een gepaste oplossing

Voor elk restaurant een gepaste oplossing

Goed en gedegen advies voor de meest geschikte oplossing en de benodigde apparatuur. Hoogwaardig, makkelijk te bedienen en perfect passend bij elk type bedrijf, aantal werknemers, budget en smaak. Voor elk type restaurant en iedere voorkeur bieden wij een afgestemde oplossing. Je kunt zowel de koffie als machines ervaren in onze showroom.

Contact opnemen
Leverancier van volautomatische koffiemachines

Leverancier van volautomatische koffiemachines

Goed en gedegen advies voor de meest geschikte oplossing en de benodigde apparatuur. Hoogwaardig, makkelijk te bedienen en perfect passend bij elk type bedrijf, aantal gasten, budget en smaak. Voor elk type restaurant en iedere voorkeur bieden wij een afgestemde oplossing. Je kunt zowel de koffie als machines ervaren in onze showroom. Neem contact op om een afspraak te maken.

Ontdek machines
Ondersteuning in zichtbaarheid

Ondersteuning in zichtbaarheid

Lavazza staat wereldwijd bekend om zijn absolute topkwaliteit koffie. Om kenbaar te maken dat je ons A-merk serveert, ondersteunen wij jou op het gebied van zichtbaarheid. Denk hierbij aan lichtborden, het karakteristieke servies, prachtige canvas doeken en gevelreclame. Voor elke locatie biedt Lavazza een gepaste invulling. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Ondersteuning in storytelling & MVO

Ondersteuning in storytelling & MVO

Een koffie komt, net als een gerecht, tot leven wanneer je er iets interessants over vertelt. Elke koffie heeft een boeiend achterliggend verhaal. De La Reserva de ¡Tierra! Colombia bijvoorbeeld. Die wordt duurzaam geproduceerd, met oog voor het welzijn van de koffieboeren die zijn getroffen door het FARC-conflict. Dat spreekt gasten aan. Lavazza trekt zet alle zeilen bij om het verhaal over te brengen: van bijpassend servies tot schotelkaartjes met achtergrondinformatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Inventarisatie & Tasting

Inventarisatie & Tasting

Lavazza biedt een breed scala aan koffieproducten. Natuurlijk wil je de koffie die jij zelf het lekkerste vindt aan jouw gasten voorschotelen. In onze showroom kun je alle koffies en koffiemachines ervaren om een gedegen keuze te kunnen maken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
 Ontzorging machine-onderhoud

Ontzorging machine-onderhoud

Professionele service en preventief onderhoud zorgen ervoor dat je lang plezier kunt hebben van jouw professionele koffiemachines en dat je beschikt over een betrouwbare investering. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
 Snel & eenvoudig online bestellen

Snel & eenvoudig online bestellen

Eenvoudig en snel op rekening bestellen met het gebruiksvriendelijk online bestelsysteem.

Ook Lavazza koffie serveren op het terras?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor jouw horecagelegenheid? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.