• LAVAZZAIn de horeca
  • Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • SUBSCRIPTIONS
  • Collections

Deze topchefs gingen u voor

Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zich op hoog niveau weten te onderscheiden van de rest. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vorige pagina

  • Jozua Jaring, Ratatouille Food & Wine*

    Jozua Jaring, Ratatouille Food & Wine*

    In 2013 startte Jozua Jaring met restaurant Ratatouille Food & Wine aan het Spaarne Haarlem. De opening werd al snel met veel lof onthaald: al een jaar na de opening volgde de bekroning met één MICHELIN-ster en 16/20 Gault&Millau punten. Deze erkenning weet hij vandaag de dag te koesteren dankzij verrassende combinaties en krachtige smaken. Meestal met …

    Lees meer
  • Michiel Deenik, The Traveller

    Toen chef-kok en eigenaar Michiel Deenik ruim 23 jaar geleden startte met restaurant Visaandeschelde, gold dit tevens als het startschot voor een succesvolle reis naar de culinaire top. Inmiddels is Deenik, net als het restaurant, uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Naast koken, is reizen een passie van de chef. Twee liefdes die hij in 2019 combineerde …

    Lees meer
  • Robèrt van Beckhoven, bij Robèrt

    Ver voordat Robèrt van Beckhoven in 2013 zijn succesvolle debuut maakte op de Nederlandse televisie, maakte hij al furore in de brood- en patisseriewereld. Je zou kunnen zeggen dat hij in de wieg is gelegd voor het bakkersvak. Robèrt leerde al vanaf jonge leeftijd het ambacht van zijn vader, nam de familiebakkerij over en won diverse internationale bakprijzen. …

    Lees meer
  • Davide Oldani, D'O**

    Een perfecte mix van betaalbaarheid en kwaliteit, Davide Oldani’s keuken is eenvoudig en aangenaam voor ieders smaak. Oldani is een van de gerenommeerde chef-koks waar Lavazza mee samenwerkt. In zijn restaurant D’O (MICHELIN**) kun je genieten van de buitengewone kookkunst van de Italiaanse chef, maar ook van een kopje Lavazza-koffie.

  • Carlo Cracco, Ristorante Cracco*

    Elke bekende chef-kok heeft zijn eigen filosofie. Die van Carlo Cracco gaat over uitdaging, onderzoek en synthese. Cracco geniet van het combineren van smaken, maar hij heeft niet de eigenzinnigheid van iemand die ze combineert voor het simpele plezier van het ervaren van het contrast. Voor Cracco gaat het niet om het benadrukken van het verschil bij …

    Lees meer

Ook Lavazza naar jouw zaak halen?

Naast het leveren van topkwaliteit koffie en premium tools, denken wij graag met u mee voor het neerzetten van een unieke koffiebeleving, storytelling en POS-materiaal. Meer weten?