• Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Zakelijk

Koffie voor catering- en evenementenlocaties

Waar kwaliteit & kwantiteit samenkomen

Contact opnemen

Kwaliteit op piekmomenten

Koffie voor catering- en evenementenlocaties

Ontdek meer voordelen

  Kwaliteit en kwantiteit op piekmomenten

  In de evenementen- en cateringsector is een snelle service topprioriteit. In korte tijd kan zich een groot aantal klanten aandienen. Dit vergt een snelle afhandeling van elke bestelling. Om de kwaliteit hoog te houden is dat een serieuze uitdaging. Voor dergelijke uitdagingen biedt Lavazza de juiste oplossing.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw evenementenlocatie

  Internationale herkenbaarheid

  Al meer dan 130 jaar symbool van de Italiaanse koffiecultuur en wereldwijd bekend om de koffiekwaliteit.

  Snelheid op piekmomenten

  Een groot aantal koffie in korte tijd serveren? Lavazza BLUE is een revolutionair capsulesysteem, speciaal ontwikkeld voor de professionele horeca en piekmomenten. Lavazza combineert hiermee de perfectie van een echte Italiaanse espresso met efficiëntie en snelheid, zonder concessies op kwaliteit.

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Schaalbaar totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

  Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld Training Centra opgericht. Wereldwijd heeft Lavazza inmiddels meer dan 55 Training Centra. Lavazza is met dit aantal verreweg het grootste opleidingsinstituut voor koffie ter wereld. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier kosteloos getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Lavazza heeft een 300m2 grote multifunctioneel Lavazza Training Center gevestigd in Oostzaan, een Training Center in Oosterwolde en een Training Center in Breda.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en koffiecapsules van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  Servies in bruikleen

  Als klant kunt krijgt het Lavazza servies gratis in bruikleen.

  Voor elke locatie een passende oplossing

  Deze locaties gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk zijn het succesvolle ondernemingen die zich weten te onderscheiden van de rest. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elke locatie is een koffieconcept op maat mogelijk.

  • De Jongens van Outdoor

   In de prachtige omgeving van Appelscha vindt u één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren!

   Lees meer
  • De Doelen

   Als een van de belangrijkste en drukst bezochte muziekpodia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz. Als congresgebouw is de Doelen in Rotterdam een belangrijke speler op de nationale en internationale congres- en evenementenmarkt, waarbij …

   Lees meer
  • SKISH

   Wanneer skiën en squashen worden gecombineerd, krijgt u: SKISH. SKISH is de perfecte plek voor een sportief uitje en heeft een gezellige, geheel in Oostenrijkse sfeer ingerichte skihut. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 150 personen. De skihut kijkt uit op de pistes en squashbanen zodat de skiërs, snowboarders en …

   Lees meer

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Gratis baristatraining in 3 Training Centers in Nederland

  Voor elk restaurant een passende oplossing

  Leverancier van volautomatische koffiemachines

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Inventarisatie & Tasting

  Ontzorging machine-onderhoud

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Ook Lavazza koffie serveren in uw evenementenlocatie?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw locatie? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.