• LAVAZZAIn de horeca
 • Koffie
 • Machines
 • Condiments
 • Thee
 • Disposables
 • Reinigingsmiddelen
 • Barista Tools
 • Collections

Koffie voor (grand) cafés

De kunst van het tweede kopje

Contact opnemen

Koffie voor (grand) cafés

De kunst van het tweede kopje

Contact opnemen

Voor elk café een perfect afgestemde oplossing

De kunst van het tweede kopje

Meer informatie aanvragen

  De kunst van het tweede kopje

  Als uw gasten de koffie lekker vinden, dan is de kans groot dat ze nog een kop bestellen. Beter bekend als de kunst van het tweede kopje. Daarnaast geloven wij oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. De kans op een tweede kop wordt nóg groter doordat iedere werknemer daadwerkelijk weet hoe de perfecte koffie moet worden bereid dankzij onze uitgebreide trainingsmodule.

  Contact opnemen

  Waarom Lavazza van meerwaarde is voor uw grand café

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen en koffiecapsules van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken. Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich al bewust van het feit dat uw gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook uw toekomstige gasten aan te spreken.

  Ontzorging van machine-onderhoud

  Om u en uw gasten te allen tijde te verzekeren van goede koffie, bieden wij een onderhoudsservice op de machines, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt.

  Totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

  Excellente service & eigen accountmanager

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

  Servies in bruikleen

  Als klant kunt krijgt het Lavazza servies gratis in bruikleen.

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

  Ontdek welke professionele koffiemachine bij uw (grand) café past

  Deze cafés gingen u voor

  Deze klantcases zijn een greep uit ons klantenbestand. Stuk voor stuk zijn het succesvolle ondernemingen die zich weten te onderscheiden van de rest. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor elk restaurant is een koffieoplossing op maat mogelijk.

  • De Jongens van Outdoor

   In de prachtige omgeving van Appelscha vindt u één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren!

   Lees meer
  • De Ballentent®

   We stellen je graag voor aan René Kheenen. René is vermaard horecaondernemer en eigenaar van De Ballentent®, een begrip in Rotterdam en omstreken. Onder andere in dit stukje Rotterdams faam is, naast de overheerlijke gehaktballen, Lavazza koffie één van de smaakmakers. 

   Lees meer

  Ook Lavazza koffie serveren in uw (grand) café?

  Contact opnemen

  Altijd de perfecte kop koffie met Lavazza BLUE

  Gratis baristatraining in 3 Training Centers in Nederland

  Meer informatie

  Voor elk restaurant een passende oplossing

  Leverancier van volautomatische koffiemachines

  Ondersteuning in zichtbaarheid

  Inventarisatie & Tasting

  Ontzorging machine-onderhoud

  Snel & eenvoudig online bestellen

  Ook Lavazza koffie serveren in uw (grand) café?

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw horecagelegenheid? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.