Lunchbreek

Lunchbreek

Zandvoort – Lunchbreek serveert de heerlijkste broodjes, altijd vers gemaakt met de meest lekkere ingrediënten. Maar ook voor salades, koffie, smoothies en een High Tea bent u bij hen aan het juiste adres. Heb je iets te vieren en geen zin zelf de hapjes en drankjes te verzorgen. Het team van Lunchbreek neemt alles uit handen, zodat u maximaal kunt genieten. 

Lunchbreek serveert al 8 jaar Lavazza koffie en gaat de komende periode ook gewoon door met het schenken hiervan. Een geïmproviseerd loket biedt uitkomst. U kunt hier namelijk genieten van heerlijke afhaalbroodjes en uiteraard fantastische take-away koffie. Wilt of kunt u de straat niet meer op, dan bezorgen ze uw bestelling gewoon.

De inventiviteit van Lunchbreek is niet voor elke onderneming toepasbaar. Ook voor hen is er steun. Inmiddels heeft het kabinet steun aan de horeca toegezegd en kunt u de financiële gevolgen deels opvangen. Wij hebben de actiepunten die u kunt ondernemen als ondernemer opgesomd en uitgelegd. Lees ons advies op: https://bit.ly/2wdxXHI