The James

The James

Rotterdam – Midden in de binnenstad van Rotterdam vind je een van de mooiste hotels in haar klasse. Gelegen tussen winkels, uitgaansgelegenheden en op loopafstand van bezienswaardigheden als de Kubuswoningen en de Markthal is Hotel The James een ideale uitvalsbasis om de Maasstad te verkennen. De Erasmusbrug en de Euromast tekenen de skyline vanaf de bovenste verdiepingen van het hotel. Een plaatje. De Volkskrant complimenteerde het hotel al met de krantkop: “Voor een wauwuitzicht over Rotterdam, boek je een nacht bij dit driesterrendesignhotel”. Amen.

Een stijlvolle art deco inrichting gecombineerd met een hoge servicegraad en een breed scala aan faciliteiten, zorgen ervoor dat je een drukke dag eenvoudig achter je laat. Als toerist en als zakelijke gast. Alles wat je nodig hebt om te ontspannen is aanwezig. De 144 kamers die het hotel telt, zijn voorzien van onder meer van een kingsize bed, TV met Netflix en een koffiestation met A Modo Mio Jolie voor een kopje kwaliteitskoffie van Lavazza. Voor een kopje koffie of versnapering buiten de kamer, kun je 24/7 terecht in de food market van The James.

Span je je voor afwisseling ook graag even in? Dan is de hotelgym beschikbaar als jouw domein. Kortom, The James staat klaar om je in de watten te leggen.

www.thejames.nl